• KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
U bent hier:

Wek zelf 100% van uw elektriciteit op met KeurSolar zonnepanelen

 Winst met zonnepanelen van KeurSolar

Het uitgangspunt bij KeurSolar is om uw electriciteitsrekening naar € 0 per jaar te krijgen. Dus om volledig gratis stroom op te wekken voor de rest van uw leven. Zowel voor u als voor het milieu is dit het beste resultaat.

Het knelpunt zit meestal in het geschikte dakoppervlak. Dat is te klein om uw volledige elektriciteitsconsumptie op te wekken. Om toch zoveel mogelijk op te wekken moet er gekozen worden voor het meest innovatieve paneel dat het meeste vermogen per vierkante meter dak opbrengt. U geniet daar tenslotte 30 tot 40 jaar van. Onze panelen leveren zonder belemmeringen bijna 180 kWh per m2 per jaar. Het gemiddelde huishouden verbruikt per jaar 3.500 kWh. Dus met 20m2 geschikt dak kan men de gehele elektriciteitsconsumptie zelf opwekken.

Bij de huidige kosten per kWh (€ 0,23) verdient u jaarlijks circa € 40,- per vierkante meter geschikt dak!

Bekijk hier hoe uw energiemeter terug kan lopen!

Hoe kan dat?
Onze HR panelen hebben een beter celrendement door:

 1. Reductie van recombinatieverliezen van de ladingdragers (3 bush bars per cel in plaats van 2)
 2. Reductie van lichtweerkaatsing (anti reflectieglas, alles dat reflecteert wordt niet in elektriciteit omgezet)
 3. Reductie van weerstand in het paneel (door zuiverder materiaal te gebruiken, hoogwaardiger ontwerp)
 4. Reductie van degeneratie (dus deze panelen behouden hun rendement beter na verloop van jaren door toepassing van slimmer design en betere materialen)
 5. Hoge prestaties bij hogere temperatuur. Naarmate de temperatuur van stoffen toeneemt,  verhoogt de weerstand van het materiaal, omdat de moleculen sneller gaan trillen. Panelen kunnen op zonnige zomerdagen tot 80 graden heet worden, terwijl de prestaties bij 25 graden worden gemeten (een wereldwijde standaard voor zonnepanelen).
  Juist op deze dagen geeft het felle zonlicht de meeste energie aan uw zonnepaneel systeem, dan is het vervelend als een deel niet doorkomt door oplopende weerstand in het systeem. De structuur van onze zonnecel, die bestaat uit de dubbele technologie van amorf silicium met monokristalijne silicium, geeft op deze warme dagen tot 10% meer opgewekt vermogen. Dat scheelt nogal een slok op een borrel.

 

Dus met KeurSolar bespaart u maximaal op uw energierekening en levert u de grootste bijdrage aan het milieu.

 

 3-tabs

opbrengst keursolar zonnepanelen

Hit 240

PID (Potential Induced Degradation)

Net als alle materialen en producten is een PV paneel aan slijtage onderhevig. Dit staat bekend onder de naam PID; degeneratie van de prestaties van het PV paneel. PID is een fenomeen waarbij de opbrengst van zonnepanelen vermindert wanneer ze in aanraking komen met externe factoren zoals hoge temperaturen en vochtigheid en er een hoog voltage ontstaat in de interne circuits (fotovoltaïsche cellen) en het geaard frame. In zeer warme en zeer vochtige omgevingen waar de systeemspanning hoog is, kan PID optreden. Lees hier alles over PID in Panasonic HIT panelen.

De PID rate bepaalt voor het grootste deel het verschil in rendement van het paneel. Tenslotte produceert een goed paneel voor 30 tot 40 jaar elektriciteit. Zowel interne als externe tests tonen aan dat Panasonic zonnepanelen een hoge weerstand vertonen tegen PID.

Bereken hiernaast het voordeel dat u kunt behalen uit zonnepanelen, en vraag vrijblijvend een offerte aan, of vraag hier direct informatie aan.

Gratis electriciteit

Gratis electriciteit

Duurzaam leven met KeurSolar zonnepanelen

Duurzaam leven

KeurSolar zonnepanelen van Panasonic

Dankzij de zon