• KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
U bent hier:

Disclaimer

De informatie en afbeeldingen op deze site zijn correct op het moment van plaatsen. Door ons continue streven naar kwaliteitsverbetering kunnen productspectificaties en prijzen veranderd zijn. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site.

KeurSolar is aangesloten bij het BMNR

De door u opgegeven persoonsgegevens (uw NAWT gegevens en uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt door KeurSolar voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt heeft, namelijk het aanvragen van informatie of een offerte voor zonnepanelen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Uw gegevens worden opgeslagen in een database die uitsluitend toegankelijk is voor medewerkers van KeurSolar. De medewerkers van KeurSolar zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen.

U hebt altijd het recht van inzage in de gegevens die KeurSolar over u in bezit heeft. U hebt het recht deze te laten verbeteren of onjuiste gegevens te laten verwijderen. Om u gegevens te wijzigen of te laten verwijderen kunt u via 0800 0202600Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
contact met ons opnemen.

Gratis electriciteit

Gratis electriciteit

Duurzaam leven met KeurSolar zonnepanelen

Duurzaam leven

KeurSolar zonnepanelen van Panasonic

Dankzij de zon