• KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
  • KeurSolar zonnepanelen
U bent hier:

Garanties op KeurSolar zonnepanelen

Het streven naar innovatie is voor ons de enige manier om te waarborgen dat onze zonnepanelen jaar in jaar uit storingvrij functioneren en voortdurend hoge prestaties leveren.

Wij monteren reeds 20 jaar bij particulieren en REC produceert reeds 20 jaar PV panelen en Panasonic produceert zelfs al 30 jaar zonnepanelen. Daardoor kenmerkt ons zonnepanelensysteem zich door een bijzonder hoge energie-efficiëntie en hoogwaardige duurzame kwaliteit.

Onze panelen worden gecertificeerd door onafhankelijke, internationaal erkende keuringsdiensten en voldoen aan de Europese richtlijnen. Daarom hebben wij lange garantie termijnen én durven wij de netto opbrengst op uw aannemingsovereenkomst te zetten.

Lange garantie termijnen

De lange garantietermijnen houden ook in dat wij gratis voorrijden voor service- en onderhoudsaanvragen.

Garantietermijnen

PV Panelen REC technisch  15 jaar
   90% rendement na 10 jaar
   85% rendement na 25 jaar
PV Panelen Panasonic technisch  15 jaar
   97% rendement na 10 jaar
   92% rendement na 25 jaar
 Omvormer  15 jaar
 Bevestigingsmateriaal  15 jaar
 Installatie  15  jaar
 Montage  15 jaar

Gratis controles

Wij kijken het systeem na wanneer wij vermoeden dat de stroomproductie achterblijft. Hiervoor hoeft u slechts van te voren, liefst jaarlijks, uw opgewekte stroom aan ons door te geven. Wij kunnen het ook per maand vergelijken met het gemiddelde van Nederland en het verwachte resultaat van de locatie. Ook deze diensten zijn gratis, terwijl die bij anderen vaak ongeveer € 2,50 per maand kosten.

Bereken hiernaast het voordeel dat u kunt behalen uit zonnepanelen, en vraag vrijblijvend een offerte aan, of vraag hier direct informatie aan.

Gratis electriciteit

Gratis electriciteit

Duurzaam leven met KeurSolar zonnepanelen

Duurzaam leven

KeurSolar zonnepanelen van Panasonic

Dankzij de zon