• KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
 • KeurSolar zonnepanelen
U bent hier:

Waarom kiezen voor KeurSolar zonnepanelen?

 KeurSolar zonnepanelen KeurSolar is een onderdeel van KeurKozijn, dat reeds 20 jaar particulieren adviseert in energiebesparende maatregelen. Nu isolatie van woningen steeds beter is, wordt het opwekken  van energie voor particulieren goedkoper dan het verder isoleren van de woning.
 • Net als bij isolatiewerken leveren wij uitsluitend A-merken in zonnepaneelsystemen. Wij doen zaken met fabrikanten die innovatief zijn en hun garantietermijn reeds hebben overleefd, zodat u zekerheid heeft voor de lange termijn.
 • U heeft een neutrale keus uit diverse A-merken.
 • De configuratie van uw zonnestroomsysteem wordt door middel van computerprogramma op elkaar afgestemd. Zo heeft u een optimaal rendement ten opzichte van uw geinvesteerd vermogen.
 • Het conventionele paneel van REC komt als beste uit de Photon testen.
 • SMA omvormers hebben een rendement van 97%.
 • De Hoog Rendement panelen van Panasonic hebben het hoogste bruto rendement (Wp) per m2, en een in verhouding met andere panelen een nog hoger netto rendement (kWh) per m2.
 • Ook esthetisch is er keuze tussen volledig matte zwarte panelen met onopvallende zwarte randen, deels zwarte panelen en de gebruikelijke gebroken blauwe panelen.
 • KeurSolar systemen hebben een hoger netto rendement. Dus een snellere terug verdientijd en vooral een hoger rendement over de levensduur.

Wat is verschil tussen maximaal vermogen (Wp) en netto rendement (kWh)?

U ziet op alle panelen een Wp getal staan. Dit is het maximale vermogen dat in een ideale omstandigheid geldig is. Ooit gemeten in de fabriek van herkomst. Het is een moment opname. Op het moment van installatie wordt dat vermogen allang niet meer gehaald. De netto opbrengst is namelijk afhankelijk van de praktijk, dus van het klimaat, het weer, de exacte locatie ten opzichte van de zon en de configuratie van de totale zonnestroominstallatie.

De praktijk levert dus met name door wisselend weer een lagere netto opbrengst (uitgedrukt in kWu) dan het maximale vermogen (uitgedrukt in Wp). Door een beter ‘all-round’ ontwerp van het paneel, kan de netto opbrengst van panelen met een lagere Wp toch een stuk hoger zijn. Deze all round panelen zetten in de wisselende praktijk situaties nu eenmaal meer licht in elektriciteit om.

Daarnaast treedt lopende de levensduur slijtage op bij panelen, wat leidt tot minder omzetting van licht in elektriciteit. Ook hier is nooit op gemeten bij het bepalen van de Wp. Dus ook hier zullen na verloop van jaren grote verschillen tussen de netto rendementen optreden, waarbij lagere Wp panelen binnen enkele jaren een veel hoger rendement scoren. Wp is dus een theoretische meet eenheid, die in de praktijk geen enkele garantie biedt op netto opgewekte energie. Het gaat om het netto geproduceerde kWh van uw systeem over de volgende tientallen jaren.

Het meest overtuigende bewijs van de ongeevenaarde kwaliteit van onze panelen is natuurlijk een film over het door ons geleverde zonnepaneel!

Bereken hiernaast het voordeel dat u kunt behalen uit zonnepanelen, en vraag vrijblijvend een offerte aan, of vraag hier direct informatie aan.

 

 

 Blij met zonnepanelen

zonnepanelen

keursolar zonnepanelen

Gratis electriciteit

Gratis electriciteit

Duurzaam leven met KeurSolar zonnepanelen

Duurzaam leven

KeurSolar zonnepanelen van Panasonic

Dankzij de zon